REGISTREER HIER MET UW CODE

InterSolution 2020, Europese vakbeurs voor zonne-energie

Exponent van groeiende markt voor zonne-energie

Op woensdag 15 en donderdag 16 januari 2020 vindt in Flanders Expo Gent de 9e editie plaats van InterSolution, dé netwerk- en vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux.

Het succes van editie 2019 bevestigt de definitieve doorbraak van zonne-energie in de Benelux. De aandacht voor zonne-energie neemt alleen maar toe en bedrijven investeren steeds meer in solaroplossingen. Zonne-energie is én blijft de toekomst.

Net als de voorgaande edities sinds 2009 – met gemiddeld 3.800 bezoekers – wordt InterSolution 2020 een internationaal B2B-forum voor de solarindustrie, waar vraag en aanbod elkaar treffen.

Toonaangevende leveranciers uit heel Europa demonstreren er hun laatste nieuwigheden op het vlak van zonnepanelen en energieopslag, montagesystemen en regeltchnieken, en software en monitoring. Een bezoek aan InterSolution is daarom nuttig voor élke professional die met de solar business in aanraking komt, zoals installateurs, elektriciens, aannemers, dakwerkers, loodgieters en architecten.


Bent u producent of groothandelaar van solarinstallaties en toebehoren? Dan mag uw stand volgende keer niet ontbreken op onze vakbeurs!

Wenst u dé vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux te bezoeken? Schrijf u nu in voor InterSolution 2020. De toegang is gratis.

We willen de solarbeurs optimaal afstemmen op uw wensen. Heeft u tips en advies voor verbeteringen? Contacteer ons.


Met zonnige groeten,


Delphine Martens

Exhibition ManagerOfficiële beurscatalogus

uitgegeven door: