REGISTREER HIER MET UW CODE

Op InterSolution 2020 maakt u kennis met de laatste nieuwigheden van toonaangevende solarbedrijven. Hieronder vindt u een greep uit het aanbod:

ESDEC
Esdec breidt staaldaksegment uit

Esdec investeert jaarlijks veel van de tijd en kennis aan innovatie. Zo is de afgelopen jaren veel tijd besteedt aan testen, metingen en het verder ontwikkelen van veilige, betrouwbare montagesystemen. Al deze testen implementeert Esdec in de wijze waarop systemen op het dak ontworpen worden; het innovatief de solarmarkt blijven beïnvloeden door veilige en betrouwbaar gebouwgebonden systemen te ontwerpen en leveren staat daarbij voorop. Esdec heeft onafhankelijk adviesbureau Peutz betrokken bij verschillende testen en certificeringen van de montagesystemen. Naast het uitvoeren van uitgebreide windtesten heeft Esdec ook de calculator laten certificeren door Peutz. Op InterSolution 2020 showt Esdec naast het FlatFix Fusion- en ClickFit EVO-systeem ook een nieuw te introduceren montagesysteem in de ClickFit staaldak range. Esdec highlight hiermee de diversiteit in het installeren van grotere oppervlakken op staaldak waaronder agrarisch, commercieel of residentieel.


SHENZHEN GROWATT NEW ENERGY TECHNOLOGY
Nieuwe generatie residentiële selectie, krachtige en elegante TL-XE-serie

De TL-XE-series is de nieuwste slimme eenfase omvormer on-grid voor residentiële gebruikers. Nieuw ontwerp van hardware/firmware en vorm. Deze series hebben flexibel aanpassingsvermogen van DC/AC-verhouding tot 1,4, string stroom tot 12.5A, compatibel met dubbelglas modules, type II SPD, AFCI optioneel. TL-XE-series met OLED dubbelglas display en touch knopje maken het veel eenvoudiger om de configuratie uit te voeren.


WATTKRAFT BENELUX
Nieuwe 3-fase residentieel en commercieel omvormer van Huawei Solar

Kom naar de stand van Wattkraft Benelux en bewonder de awardwinnende nieuwe 3-fase residentieel en commercieel omvormer van Huawei Solar. De omvormer is klaar voor de toekomst door geïntegreerde plug & play batterij-interface. Recentelijk zijn de eerste omvormers succesvol geïnstalleerd in de Benelux. Quote installateur: "De compacte omvang en de gemakkelijke bevestigingen maakt het mogelijk om de omvormer snel te kunnen installeren." Nieuw: met de Power Control van Wattkraft in combinatie met Huawei SUN2000-omvormers haal je de maximale capaciteit uit jouw PV-systeem zonder de hoofdaansluiting te moeten verzwaren. Benieuwd? Kom langs op de Wattkraft-stand en wordt bijgepraat over de nieuwste technieken.Officiële beurscatalogus

uitgegeven door: