nextevent

7de editie van InterSOLUTION, internationale vakbeurs voor zonne-energie

Exponent van opnieuw groeiende markt voor zonne-energie


De vakbeurs voor zonne-energie, InterSOLUTION, wordt op 17 en 18 januari 2018 opnieuw georganiseerd in Flanders Expo te Gent.

De voorbije jaren zat de markt voor zonnepanelen in België in een stevige economische dip en werd de beurs ‘on hold’ gezet. Maar nu is de sector langzaam maar zeker uit het dal aan het klauteren. Zonne-energie is en blijft de toekomst, en de markt begint opnieuw organisch te groeien, zonder kunstmatige subsidies.

Na 6 succesvolle edities tussen 2009 en 2014 (gemiddeld 4500 bezoekers) wil InterSOLUTION ook de komende jaren hét platform zijn voor alle professionelen in deze nichemarkt, waar vraag en aanbod elkaar treffen. Beursorganisator Delfico wil de sector graag opnieuw ondersteunen met een kwalitatieve business-to-business vakbeurs.

Als organisator blijven wij verder innoveren, zodat de investering van de exposanten en het bezoek van de professionelen maximaal rendeert. Het team van InterSOLUTION doet er alles aan om deze vakbeurs optimaal vorm te geven. Heeft u suggesties? Laat het ons via CONTACT even weten.

Met zonnige groeten,
Delphine Martens
Exhibition Manager InterSOLUTION 2018