next event dates

InterSOLUTION, vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux

InterSOLUTION positief platform voor de zonne-energiesector


Er was weer veel te ontdekken voor menig professional tijdens de afgelopen internationale vakbeurs voor zonne-energie, welke gehouden werd in Flanders Expo te Gent/B van 15 – 17 januari 2014.

65 exposanten met internationale allure uit diverse landen hadden groots uitgepakt. Dit was dan ook te zien aan de indrukwekkende stands en de ruchtbaarheid die menig exposant aan deze beurs had gegeven.

Samengevoegd met de onuitputtelijke energie van het InterSOLUTION-team resulteerde het uiteindelijk in een bezoekersaantal van 2.648 professionals uit 21 landen. Uit alle hoeken van onze aardbol vonden de bezoekers hun weg naar InterSOLUTION, maar wat vooral opviel was het hoge percentage aan Nederlandse bezoekers (28%).

Data 7° editie van InterSOLUTION in Flanders Expo te Gent/B : woensdag 17 - donderdag 18 - vrijdag 19 januari 2018


Het team van InterSOLUTION doet er alles aan om deze vakbeurs optimaal vorm te geven. Toch zijn wij ontvankelijk voor uw eventuele opmerkingen. Heeft u suggesties? Laat het ons via CONTACT even weten.


Wij danken u voor het bezoek aan onze site en hopen u als exposant of bezoeker te mogen ontvangen tijdens de beurs in januari. De ontwikkelingen in zonne-energie land voltrekken zich razendsnel en deze editie belooft weer veel nieuws onder de zon.

 

Met zonnige groeten,

Het InterSOLUTION-team